12 Jun 2009

Tag Simple (Nasib Baik)

Bismillah..

Dah lamee xdapat award special macam ni.. Lepas2 punya pun xbuat lagi.. Kali ni, tag simple, dun worry, xmeleret, xmelenguhkan tangan, xmemecahkan pale otak memikir idea. Dikesempatan ini nak mintak maaf pada che'gu yang beri homework lebih kurang sebegini, tapi tak 'sempat' nak disiapkan.. Ok? Alright..

1-Copy this award and place it at your blog


Besar2 skit, barula nampak kita menghargai..

2-Give 5 interesting facts about the giver..

*Pakai spek mata power punya
*Orang limau (Merlimau) power punya
*Ade blog super power punya
*Dia kata dia suka ketawa, memang power
*Dia ade nickname power

3-give 10 things about yourself

*Ade blog
*Ade kakak dan adik
*Im a muslim!
*Lahir bulan Rejab dan bulan Januari
*Agama; Islam
*Suka dengar; lagu
*Suka lihat; hijau
*Pengawas bertauliah
*Banyak baca novel tapi tak banyak
*Ada radio tapi tak pasang

4-Give this award to 4 bloggers lain

*Auntie Mahabbah (makhluk ungu)
*Auntie Arifah (mek timur)
*Mak Cik Syafaah (teacher pot pet)
*Mak Cik Jamilah (suka main tenet)
Tambahan peserta:
*Aljumma Maisya (the green one)

Harapan (tambahan): Saya berharap keempat-empat + 1 makhluk bertuah ini meluangkan masa selain dapat meng-update blog yang boleh dikatakan agak agak di-ter-lupa-kan. Anda memang bertuah ne! (-_-') Belajar2 dan berlatih2 terima tag dengan tabah dan sabar.. ('o^)v Selamat..

2 ulasan:

AdHwA' sYaFaaH berkata...

ehh...budak kecik ni...awat mahabbah tu auntie..ttbe syafaah tu makcik plak.. this is n0t fair u kn0w! huhu~

Awrapurnama berkata...

:D
itu adalah kesilapan yg tidak dapat dielakkam atas kerja2 penyelenggaraan. kesukaran anda amat2la sy kesali..
tp rasanya, mak cik sesuai skit dr auntie..