06 November 2009

M/c, membelah lautan, mencantas pasiran


Aha.. ry haji pun da nak dekat.. kalian cuti je la time ni je yeh.. cuti gak kan..
pejuang Islam ada istilah cuti?
Pak ngah pekaba di bumi penuh berkat nun sna..

Bismillah..

Apa punya title da. ok la kan.. inshaAllah, penulis akan bercuti selama lamanya. aha, selama 3 hari ja mulai esok atas kehendak semua dengan persetujuan orang awam bagi mengisi kelopongan masa kami selepas habis exam yang pasti ingin diisi dengan aktiviti berfaedah seperti berprogram di pengkalan balak, berpiknik, beristirahat, bersukan, belajar juga boleh merapatkan ukhwah, mengeratkan silaturrahim. tarik nafas lagi~

Sehubungan dengan itu pihak saya berharap sahabat2 tak tergigit jari dan lidah apabila mendengar perkataan percutian kerana exam korang belum tamat dan perlu ditamatkan bila masa da tamat dan program percutian ilmiah kitorang pastilah tak dapat dijoin oleh orang2 yang tak habis exam lagi dikhuatiri akan memerosotkan keputusan mereka2 terbabit jika sibuk juga menjoinkan diri yang tiada kena mengena langsung antara hidup dan mati.

Selamat menempuh exam yang berbaki, exam tak lama lagi, tahun depan, bln depan, exam dunia akhirat buat semua. smg semua dapat bersedia dengan jawapan.

Topik utama: inshaAllah, atas kerjasama kawan2 classmate, guru2, pihak2 yg tidak jemu memberi sumbangan kami akan mengadakan program rombongan akhir tahun dan dipenuhi pelbagai aktiviti ilmiah dan bermanfaat yang telah dirancang sedetailnya. kewangan yang ada inshaAllah akan digunakan sebaiknya agar menjadi amal jariah. jadi, selamat bercuti, bercuti dengan aktiviti yang berfaedah, selamat beribadah. siap pantun. siap2 bg makan lembu =)

2 ulasan:

kakchik berkata...

selamat bercuti dan berehat sepuas-puasnya dengan pelbagai aktiviti membina minda dan iman.

elok juga cuti bari berblog sebab selalu sangat dok depan komputer boleh membahayakan kesihatan fizikal dan mental.

Awrapurnama berkata...

Aha.. syukran kk chik..

nchat dr seorg kakk tuh.. hm inshaAllah kamis ni nk naik ke kb..