07 April 2009

Cool Azhar Sweater

Hari ni kita tunjuk kat semua yang sudi lihat sweater lambang Al-Azhar. MySpaceBeli kat Mesir ni. Tapi sayangnya sweater ini bukan mlik saya. MySpaceSmart je kalau memakainyer. Sweater smart, si pemakai pun akan smart. Sama ada nak beli warna hitam ni, atau tunggu design akan datang. Kalau beli sekarang, nanti ada ja terbaru sweater lagi smart. Jadi kita tunggu design akan datang. Ada warna hitam dan blue black.

Pada siapa-siapa yang ada kawan-kawan atau link-link dari Mesir, boleh la berhubung dengan mereka-mereka ini. Kos penghantaran tertakluk kepada kemahuan. MySpaceKalau ada kawan-kawan yang nak balik Malaysia, kirimkan saje.. Sweater tu around RM50 mungkin. Huhu.. For sure, saya akan tetap dapatkan sweater smart nih. انشاء الله. Huhu.. Harap takda yang cemburu.MySpace


Cool.. Cover depan tak menahan..
Lencana dia tu mahal tu.. Susah nak dapat.. Hehe..




Cover Belakang.. Kureng jelas..
Nape ntah.. Cool jugakla.. Huhu..

Jadi cuba dapatkan sehelai dua. Walaupun masih belum azharian, apa salahnya pomot awal-awal. Huhu.. و الله أعلم.

20 ulasan:

shahadah berkata...

salam cik awrapurnama..xde gmbar ke? kalau ada lgi best (^_^)

Awrapurnama berkata...

to shahadah,

wsalam wbt cik shuhada..sweater warna hitam..mgkin tu la sbb xnampk..hu2..cantik?
:-)

AdHwA' sYaFaaH berkata...

ain..........................nak gak?!!

Awrapurnama berkata...

to AdHA'sYaFaaH,
kak, kalo nak kena le hulur2 dulu..bukan pree ja.. hehe..

shahadah berkata...

salam awrapurnama..cantik nya sweater nih. siap ada cap lagi. best lah. berapa harganya. mcm nak. tpi bukan sekarang la kot. heheh..tgh akhir sem nih sengkek la.

AdHwA' sYaFaaH berkata...

hulur2 no hal...ckp aja brp...huhuhh~ mna ain dpt nih? sapa stokis..akak nak asap!! huhu

Ibnurashidi berkata...

aik..

bila dapat sweater ni dik?

Awrapurnama berkata...

to shahadah,
wa'alaikumussalam wbt, kak shahadah..
mmg cantik pun.. ada cap tu la yg best.. hehe.. hrganye, kna la ready dlm RM50.. standardkan harganya? collect2 money dlu tw? nnt sama2 pakai, berboriala kita.. :D

Awrapurnama berkata...

to AdHwA'sYaFaaH,
nak asap j kew? hehe.. siap berstokis.. pelajr lg, xleh niaga2.. tenang2 semua.. mudh ja nk dpt sweater ni.. ha ha ha..

Awrapurnama berkata...

to ibnurashidi,
shukran ust. bukn ssh nak dpt. blh didapati di cwgn2 masing2. he2.. bukn hak mutlak sweater tu. org punya.. :D

shahadah berkata...

heheh..insyaallah. okeh! kita pakai ramai2. teruja semua org tuh. seperti kita ni dari al-azhar. heh
terimakasih! (^_^)

AdHwA' sYaFaaH berkata...

a.s.a.p. (as soon as possible!) aiyyarkkk...

Awrapurnama berkata...

to shahadah,
itu la yg nak sgt tuh..hehe..kunun kita lpsn al azhar..aiyo..kerek j nmpk..hehe..

AdHwA' sYaFaaH berkata...

ehh...akk kan meme lpasan al azhar....korg yg kerek..n0t me! huhu~

Awrapurnama berkata...

to AdHwA'sYaFaaH,
ooiccc..hehe..imvvs la kk..ehehe..
imveryverysorry..

Awrapurnama berkata...

to AdHwA'sYaFaaH,
ehem..over sorg nieh..hehe..ye lew..doakn dy jd lepasan azhar juge..hehe..

AdHwA' sYaFaaH berkata...

erkk... i'm very2 sory pon ade singkatan ke...huhU~

Awrapurnama berkata...

to AdHwA'sYaFaaH,
lorr..xleh reka2 ker? bru la bertambah perkataan kat dunia nih.. hehe..

AdHwA' sYaFaaH berkata...

huhu~ bleh2..sila2kan...tp x msuk kamus dewan ponn

Awrapurnama berkata...

to AdHwA'sYaFaaH,
tu la tu..
tak diiktiraf..
kita buatla kamus dewan ke 2..
hehe..