01 Mei 2009

Mak Cik Punya Anak Punya Cerita


Selepas berdoa dan ikhtiar, Allah-lah tempat kita berserah..

Bismillah..
Walaupun dalam keadaan kesuntukan masa, saya cuba merelaxkan diri (walaupun banyak lagi perkara nak disiapkan) dengan menulis sedikit manis0manis dalam hidup ini. Hari ni keluarga saya berpakat dan komplot (haha) akan menziarahi mak teh yang baru bersalin.. Means, sepupuku yang sangat comeeelllll (walaupun belum pernah tengok lagi). Teringin sangat menyertai komplotan ini, tapi ada program yang menghalang. Redha je.. Its okay, perjuangan tetap berjuangan. Jangan lemah. Mahu sangat ziarah baby!! Nanti kak long akan jadi juru gambar saya supaya setiap detik baby mengerdipkan mata, setiap itu gambar akan disnap, Tak kira. Dun know Dun care. Semoga baby dan mak teh sihat selalu. Walaupun tiada kehadiranku tidak kelihatan, namun awra-aura purnama sentiasa dirasai.. Fatawakkal'alaLLAH..

Tiada ulasan: