17 Mei 2009

Seorang Kak Sal


Bismillah.. Saya mengenali kak sal di alam maya ini, yep, walaupun hanya dalam alam maya, kesedaran tentang kita bersaudara tu terasa ye.. Kak Sal, syukran kerana rajin melayan kerenah kanak-kanak ini.. Free Smiley Face Courtesy of www.FreeSmileys.org

Pada jalan berliku moga Allah luruskan langkahmu..
Tika langit dunia runtuh moga Allah teguhkan aqidahmu..
Jika kesusahan datang moga Allah kuatkan hatimu..
Pada hati yang gelisah moga kasih Nya sentiasa bersamamu..
Moga ukhwah terus utuh dalam dakapan rahmat Nya..
-Kak Sal

Amiin..



Satu hari tu, Kak Sal yang mesti penat sebab baru habis macam-macam aktiviti meng'online'kan diri. Saya pun kacau. Mesti Kak Sal penat. Tapi saya nak tunjuk itu ini kat Kak Sal. Saya beritahu Kak Sal yang saya dah nak peksa ni. Kak Sal teman saya study walaupun saya study sleeping beauty. Trimas Kak Sal.

2 ulasan:

Max J. Potter berkata...

kak sal ni...kira kakak angkat awaklah, kan?

Awrapurnama berkata...

to Max J, Potter;

slmt dtg ke blog serba sedang ini.. :)
hm.. lebih dari itu rasanya..
saudara seagama..
indahnya agama Islam.. :)
mghormati yg lebih tua..